Fysioterapeut

Simon Bork Nielsen

Simon Bork Nielsen,
Fysioterapeut, Indehaver

“Jeg er fysioterapeut for at hjælpe og guide folk væk fra deres gener. For mig er det vigtigt, at man bliver mødt i øjenhøjde, og at behandlingen bliver et samarbejde. Jeg sætter stor værdi i at kunne hjælpe og motivere til små ændringer i hverdagen, som får stor betydning.” – Simon Bork Nielsen
  • DSA-Fysio (Akupunktur)
  • Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie): Lændeproblematikker
  • Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie): Brystryg- og nakkeproblematikker
  • Kinesiotape kursus

Mine kundeudtalelser

Jesper Nielsen
Læs mere
Jeg er igang med et forløb hos Sundhed Med Mening og jeg har indtil nu været yderst tilfreds. Fysioterapeut Simon er professionel, troværdig og ikke mindst dygtig. Jeg vil klart anbefale dem.
Karen Christiansen
Læs mere
Det har været en behagelig oplevelse, at komme hos Simon,, var velforberedt til den første konsultation, fik udførlig forklaring hvad røntgenbilledet viste og straks blev en behandling påbegyndt.
Ariadna Tagliorette
Læs mere
Amazing service!! Both my boyfriend and I were treated here and we couldn't be happier. Simon was very patient with us, and he took his time to listen to our problems and explain everything in depth. We highly recommend him!
Henrik Ravn
Læs mere
Hos Sundhed med Mening er du gode hænder. Super god og kyndig behandling, seriøs vejledning og støtte hos Simon. Mine bedste anbefalinger for et godt og trygt forløb.
Casper Sørensen
Læs mere
Simon er super kompetent og forstod hurtigt at jeg skulle have nogle usikkerheder afklaret samt smidt nogle nye øvelser i værktøjskassen. Super god oplevelse!
Mikkel Villsen
Læs mere
Simon har styr på sit kram og der blev langt en realistisk og tilfredsstillende handlingsplan fra første dag.
Anne-Marie K. Jakobsen
Læs mere
Jeg blev mødt med venlighed og stor kompetence. Simon var meget interesseret i mig og mine symptomer, hvilket gjorde mig meget tryg. Han er dygtig!
Didde Hauch
Læs mere
Simon er kompetent, flink og bestemt anbefalelsesværdig!
Tidligere
Næste