Ikon af træning

Effektiv træning i Aarhus, Åbyhøj

Ikon af træning

Må vi hjælpe dig i gang med korrekt og effektiv træning?
Book tid ved en fysioterapeut for at få vejledning til din personlige træning.

Vi tilbyder også...

Vores træningstilbud

Sundhed med Mening tilbyder personlig træningsvejledning til dig, der skal genoptræne efter en sportsskade, har slidgigt og ønsker at træne eller til dig, der har væres på sygehuset og har fået en genoptræningsplan.

Ikon mand med ondt i knæet

Sportsskader

Står du og skal i gang med genoptræning efter en skade? Så kan det være en fordel at kontakte en fysioterapeut. Vi har et unikt indblik i hvordan kroppen fungerer og kan derfor tilpasse øvelserne, så de passer til dig. Vi sørger for at finde et niveau, som passer til dig og gradvist få dig tilbage på det niveau du var før og gerne højere, så en ny skade forebygges. Der er to former for sportsskader, akutte skader og overbelastningsskader.

Genoptræning og Genoptræningsplan

Skal du genoptræne eller har væres på sygehuset og fået en genoptræningsplan, er vores fysioterapeuter i Aarhus, Åbyhøj klar til at hjælpe dig med din genoptræning.

Fysioterapeut lytter til genoptræning
Fysioterapeut lytter til genoptræning

Vil du vide mere om motivation til træning

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet træningsøvelser og løb. Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du læse mere på vores blog.

Vores ydelser

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning
Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Ikon mand med ondt i knæet

sportsskader

Ikon mand med ondt i knæet

Vores kundeudtalelser

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj