Træning

Træning

Ønsker du effektiv træning?​

Hvis du ønsker en effektiv træning - uanset dit mål, så kan du få et stort udbytte af at arbejde sammen med vores fysioterapeuter.

Vores træningslokale

Hvis du ønsker hjælp til træningen, så kig forbi klinikkens spritnye træningslokale. Indretningen består af funktionelt udstyr og ingen store maskiner. Her hos Sundhed med Mening tror vi nemlig på, at funktionel træning med balance og kontrol giver det mest effektive resultat.

Holdtræning

Vil du i gang med at træne, eller være mere målrettet med din træning, så kan du kontakte Sundhed med Mening. Vores dygtige fysioterapeuter sætter sig grundig ind i din situation og fortæller dig om, hvilke hold vi har, der passer til dig.

Vægttab

Er vægttab dit mål, men syntes du ikke, at du opnår de resultater, du ønsker? Så lad vores fysioterapeuter hjælpe dig med at lægge et træningsprogram, som både er overskueligt og som også på bedste vis, kan hjælpe dig med at opnå dit mål.

Genoptræning

Står du og skal i gang med genoptræning efter en skade? Så kan det være en fordel at kontakte en fysioterapeut. Vi har et unikt indblik i hvordan kroppen fungerer og kan derfor tilpasse øvelserne, så de passer til dig. Vi sørger for at finde et niveau, som passer til dig og gradvist få dig tilbage på det niveau du var før og gerne højere, så en ny skade forebygges.

Vil du vide mere om træning og løb?

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet træningsøvelser og løb. Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du læse mere på vores blog.

vores ydelser