Ikon af træning

Genoptræning og genoptræningsplan i Aarhus, Åbyhøj

Ikon af træning

Skal du til at træne eller har væres på sygehuset og fået en genoptræningsplan. Så book tid ved en fysioterapeut i Aarhus, Åbyhøj for at få vejledning omkring din genoptræning og din genoptræningsplan.

Vi tilbyder også...

Generel træning - gode sunde vaner

Træning og genoptræning kan hjælpe på mange fysiske skader.  Fysioterapeuterne i Sundhed med Mening i Aarhus, Åbyhøj vil gerne hjælpe dig i gang med genoptræning og gode vedligeholdende vaner. Vi vil tage udgangspunkt i dine problemer og din situation. Vi vil tale om vaner og motivation og instruerer i effektive redskaber, der kan lindre dine gener.

Vores krop er skabt til bevægelse og mange gange er det største problem, at smerte begrænser fysisk aktivitet. Lad os vejlede dig og i fællesskab finde frem til en træningsplan og genoptræning, der retter sig mod dine mål og indeholder personligt tilpassede genoptræningsøvelser.

Ikon af træning

Genoptræningsplan

Har du modtaget en genoptræningsplan efter at have været på sygehuset. Så kan du booke tid i klinikken og bruge din genoptræningsplan her. Fysioterapeuten vil vejlede dig i korrekt genoptræning, og hvornår du skal forvente at være færdig med genoptræningen. En genoptræningsplan fra sygehuset dækker dine omkostninger.
Du kan er velkommen til at sende de dokumenter du har fået fra sygehuset til kontakt@sundhedmedmening.dk 

Træning med slidgigt

Slidgigt kan ramme alle kroppens led men skuldre, nakke, lænd, hofte og knæled og ofte meget modtagelige for træning. Styrketræning kan have stor effekt og reducere stivhed og smerte ved slidgigt. Et træningsforløb med fokus på slidgigt forløber over 12 uger og effekten kan vedligeholdes ved vedvarende gode vaner.

Mand ligger på brisk og taler med fysioterapeut
Mand ligger på brisk og taler med fysioterapeut

Vil du vide mere om træning?

Vi har udgivet blodindlæg om blandt andet skulderskader, knæskader og slidgigt. Hvis du har lyst til at vide mere kan du læse mere på vores blog.

Vores ydelser

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning
Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Ikon mand med ondt i knæet

sportsskader

Ikon mand med ondt i knæet

Vores kundeudtalelser

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj