FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Her på siden kan du finde de mest populære spørgsmål og svar, som vi får angående virksomheden. Har du brug for at finde viden om fysioterapi, så anbefaler vi, at du kigger på vores blog.

Bookingen foregår i enkelte små steps:

  1. Vælg hvor du ønsker behandling fx. “Klinikken-Simon”
  2. Vælg hvilken ydelse du ønsker
  3. Find den tid som passer dig bedst. De grønne “kasser” er dage med ledige tider. Når du trykker på en dag, kommer der ledige tider frem til højre. Tryk på den tid du ønsker.
  4. Indtast dine informationer; “Navn, telefonnummer og mailadresse samt evt. noter og tryk godkend.
  5. Din tid er nu booket, og du modtager en bekræftelse på mail.

Hvor du skal booke tid kommer an på, hvad du har brug for:

  • Søger du en fysioterapeut til at undersøge din skade eller gener, kan du med fordel booke en gratis undersøgelse på klinikken på Søren Frichs Vej 68, 8230 Aarhus.
  • Har du behov for fysioterapeutisk behandling skal du booke en tid hos Benjamin eller Simon i klinikken på Søren Frichs Vej 68, 8230 Aarhus.
  • Har du brug for at blive afspændt og få løsnet musklerne? Så er det oplagt at benytte sig af massagetilbudet på Campus C (Ceresbyen 24).
  • Har din virksomhed lavet en aftale med os, kan du booke dig ind til behandling på din arbejdsplads. Du skal blot finde virksomhedens navn samt det tidspunkt, som passer dig bedst.

Er du i tvivl, om du har brug for fysioterapi, træning, akupunktur eller massage? Bare rolig, prisen er den samme, og ofte blive der brugt flere forskellige elementer til behandlingen. Du vil i samarbejde med fysioterapeuten finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Er det din første behandling, så start med at booke “Fysioterapi” eller en gratis undersøgelse

Simon eller Benjamin? Svært valg. Egentlig ikke, du skal bare finde den behandler, hvis ledige tider passer dig bedst. De varierer nemlig.

Hvis du har været inde ved en af terapeuterne, er det selvfølgelig mest optimalt at booke hos den samme efterfølgende.

Hvis du har booket en tid, kan du på bookingsiden trykke på “Login” øverst i den mørke bjælke. Her kan du indtaste dit telefonnummer eller mail, så modtager du en kode, hvorefter du kan se og afbestille dine tider. For at ændre din tid er du nødt til først at slette den gamle tid og herefter booke en ny tid.

Driller systemet, er du også velkommen til at kontakte os på 31 21 34 79 eller kontakt@sundhedmedmening.dk, så skal vi nok hjælpe dig.

Det klarer vi. Du skal blot nævne, at du er medlem af Danmark. Så skal vi nok sørge for, at regningen bliver sendt til Danmark, og du senere vil modtage dit tilskud.

Nej, desværre. Aftalerne på virksomhederne er kun for de ansatte i den pågældende virksomhed.

Ja, ordningen er lavet for din skyld. Aftalerne varierer, så spørg fx din leder hvilke lokaler behandlingerne foregår i, hvad du selv skal betale, og hvor ofte vi kommer.

Ja, vi specialiserer os i forebyggende sundhedsordninger. Du kan kontakte os på 31 21 34 79 eller kontakt@sundhedmedmening.dk , så laver vi et skræddersyet tilbud til din arbejdsplads.

Du skal finde lokale E0.04, som ligger i bygning E nede i kælderniveau. Lokalet ligger inde i studentervæksthuset (E0.05), så du skal igennem dét lokale først.

Se også denne oversigt.

Hvis ikke du melder afbud til din tid, vil vi efterfølgende sende en regning på 100,-.

Det kan gøres enten på mail eller på telefon: 31 21 34 79.

Adressen er Søren Frichs Vej 68, 8230 Aarhus.
Du kan selvfølgelig gå eller cykle. Derudover er der gratis parkeringsplads ved klinikken. Bus 12 går også lige til døren! Du kan se deres køreplaner på rejseplanen.dk.

FANDT DU IKKE, HVAD DU SØGTE?

Hvis du ikke fik svar på det, du ledte efter,
så kan du kontakte os på telefonen eller skrive en mail.

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.