Patientsikkerhed hos Sundhed med Mening

Hos Sundhed med Mening tager vi patientsikkerhed meget seriøst. Så har du oplevelser som du ønsker der skal håndteres, finder du det relevante information her på siden. 

Utilsigtet hændelser

Har du oplevet, at noget er gået galt i forbindelse med din behandling? Hjælp os med at lære af vores fejl, så det samme ikke sker for andre. Send en beskrivelse af den utilsigtede hændelse ved at gå ind på www.stps.dk/uth og følg vejledningen. Læs mere om utilsigtede hændelser her: Hjælp os til at blive bedre

Patienterstatning

Har du oplevet skade i forbindelse med din behandling og ønsker at søge erstatning kan det gøres via Patienterstatningen – behandlings- og lægemiddelskader (https://pebl.dk/).

Patientklager

Ønsker du at klage over din undersøgelse/behandling kan du finde information om dine muligheder for klage ved Styrelsen for patientklager: https://stpk.dk/da/behandling/klag-over-sundhedsfaglig-behandling/

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.