Erhverv

Vi har specialiceret os i skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

Ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen samt sundhedstjek, massage og fysioterapi kan kombineres eller stå selvstændigt, alt efter jeres ønsker og behov.

Vores ydelser til arbejdspladsen

MASSAGE

Massage kan afhjælpe spændingshovedpine og løsne muskelspændinger i skulder, nakke og ryg. Massage kan også bidrage til fysisk og psykisk velvære, som er stressreducerende og energigivende. Vi kommer ud til jer efter aftale.

ERGONOMI

En ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen hjælper til at ændre og forebygge gener og usunde vaner. Hver medarbejder vil få mulighed for at få personlig ergonomisk vejledning.

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi

Med en fysioterapeut på arbejdspladsen, kan medarbejderne få behandling inden problemerne udvikler sig. Let tilgængelighed er afgørende for at få taget hånd om sine problemer i en travl hverdag.

SUNDHEDSTJEK

Øg sundheden og trivslen på arbejdspladsen. Et sundhedstjek hjælper og motiverer medarbejdere til en sundere profil, som er til gavn for medarbejderen og virksomheden.

Mere information?

Mangler du mere information eller vil du gerne have et tilbud? så kontakt os!

Vores kundeudtalelser

Brandfix
Brandfix
Læs mere
Vi har længe ledt efter en måde, hvor vi kunne tilbyde vores medarbejdere en kort pause fra arbejdet. Sundhed med Mening har opfyldt vores ønske og leverer hver eneste gang en fantastisk oplevelse, service og atmosfære for vores medarbejdere, uden vi skal ud af huset.
OneMed
OneMed
Læs mere
Professionel og værdiskabende rådgivning. Hos OneMed valgte vi at tilbyde alle medarbejdere rådgivning om arbejdsstillinger og indstilling af arbejdsredskaber. Simon og Benjamin fra Sundhed Med Mening var utroligt dygtige til at koordinere opgaven og vi var yderst tilfreds med samarbejdet. Alle medarbejdere oplevede professionel rådgivning og to dedikerede og smilende fysioterapeuter. Alt i alt en rigtig god og værdiskabende oplevelse, som har understøttet OneMed’s arbejdet med det fysiske arbejdsmiljø.
Develco
Develco
Læs mere
Jeg er glad for at samarbejde med Sundhed med Mening. Det er en let tilgængelig og tidsbesparende måde at tilbyde massage til mine medarbejdere. De er glade for, at Develco på den måde viser dem omsorg.
Visma
Visma
Læs mere
Hos Visma Consulting havde vi sammen med Sundhed med mening, to rigtig gode ergonomi dage i forbindelse med vores APV. Hver medarbejder fik sin kontorplads gennemgået sammen med en fysioterapeut, med stor fokus på ergonomi og arbejdsmiljø.
Tidligere
Næste