Erhverv

Vi har specialiceret os i skræddersyede løsninger til jeres virksomhed.

Ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen samt sundhedstjek, massage og fysioterapi kan kombineres eller stå selvstændigt, alt efter jeres ønsker og behov.

Vores ydelser til arbejdspladsen

MASSAGE

Massage kan afhjælpe spændingshovedpine og løsne muskelspændinger i skulder, nakke og ryg. Massage kan også bidrage til fysisk og psykisk velvære, som er stressreducerende og energigivende. Vi kommer ud til jer efter aftale.

ERGONOMI

En ergonomisk undersøgelse af arbejdspladsen hjælper til at ændre og forebygge gener og usunde vaner. Hver medarbejder vil få mulighed for at få personlig ergonomisk vejledning.

FYSIOTERAPI

Med en fysioterapeut på arbejdspladsen, kan medarbejderne få behandling inden problemerne udvikler sig. Let tilgængelighed er afgørende for at få taget hånd om sine problemer i en travl hverdag.

SUNDHEDSTJEK

Øg sundheden og trivslen på arbejdspladsen. Et sundhedstjek hjælper og motiverer medarbejdere til en sundere profil, som er til gavn for medarbejderen og virksomheden.

Mere information?

Mangler du mere information eller vil du gerne have et tilbud? så kontakt os!

Vores kundeudtalelser

Marcin Polo
Læs mere
Går virkelig til den. Tager sig god tid til at finde ud af hvad ens problem er. Dygtig!! Man kan mærke man er i gode hænder!
Jette Sauer
Læs mere
Jeg har været yderst tilfreds - seriøs, venlig og kompetent behandling
Lisbeth Petersen
Læs mere
Har været ved både Simon og Benjamin. Begge virkelige dygtige og kompetente behandlere. Helt klart dem jeg søger til hvis jeg får problemer igen. Kan varmt anbefales!
Trine Borg
Læs mere
Benjamin er meget behagelig, dygtig og professionel. Han nørder en masse facts, hvilket giver et godt indblik i ens behandling 😀
Louise Jensen
Læs mere
Virkelig professionel behandling og service. Absolut ikke sidste gang jeg kommer.
Natalie Hanssen
Læs mere
Simon er dygtigt og to-the-point. Fint behandler.
Mark Lønstrup
Læs mere
Kan kun give min bedste anbefaling til Benjamin og Simon, de har virkelig styr på hvad de laver.
Hannah Sørensen
Læs mere
Virkelig sød og dygtig fysioterapeut!
Tidligere
Næste