Nuværende kunder og partnere

Vestas

I Vestas egne lokaler er der indrettet et behandlingsrum, hvor alle medarbejderne kan komme til behandling. To gange i ugen er der en fysioterapeut tilstede, som arbejder på at holde medarbejderne sunde og raske og på den måde sænke sygefraværet. 

Alm Brand logo

Almindelig Brand

Almindelig Brand har tilknyttet en fysioterapeut, som kommer til virksomheden to gange om ugen. Denne aftale sikrer, at medarbejderne har mulighed for at få behandling inden problemet udvikler sig og bliver af mere alvorlig karakter. 

Prevas logo

Prevas

Virksomheden har en massageaftale. Medarbejderne har mulighed for at få massage hver 14. dag i virksomhedens egne lokaler af en massør fra Sundhed med Mening.

Logo develco

DEVELCO

Virksomheden har en klassisk massageordning for at øge trivslen og velværet hos medarbejderne. En massør fra Sundhed med Mening kommer hver 14. dag til virksomheden, hvor medarbejderne kan booke tid til massage.

Trofork-logo

TRIFORK

Virksomheden har en klassisk massageordning for at øge trivslen og velværet hos medarbejderne. En massør fra Sundhed med Mening kommer hver 14. dag til virksomheden, hvor medarbejderne kan booke tid til massage.

Klinikfællesskabet "Det Sunde Hus"

Fodfyssen logo

Marianne Rømer - Fodfyssen

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Marianne Rømer – Fodfyssen. Marianne er uddannet fysioterapeut og er gennem yderligere uddannelse fra Schweiz blevet specialist inden for behandling af problemer med relation til fødderne.

Sine logo

Sine Jønsson

Sundhed med Mening har samarbejde med Sine Jønsson. Sine arbejder som kiropraktor, børnekiropraktor og ammevejleder

Optimus logo

David Do - Optimus

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med David Do – Optimus. David er uddannet fysioterapeut og arbejder med P-DTR koncept.

Jannies Logo

Jannies Zoneterapi

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Jannie – Zoneterapeut. 

birgit logo

Birgit Hørup

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Birgit Hørup. Birgit arbejder som fysioterapeut med speciel erfaring i at behandle kvinder med bækkensmerter og sexologiske problemer.

Venner og samarbejdspartnere

Fertilitets fysio logo

FERTILITETS FYSIO

Anne Sofie og Anette fra Fertilitetsfysio er en del af BjørengKlinik i Aarhus midtby. Klinikken er et fysioterapi- og pilatesstudie og omdrejningspunktet er fertilitet, graviditet, efterfødsel, kejsersnit, baby- og børnefysioterapi. Anette og Anne Sofie er specialiserede i fysioterapeutisk fertilitetsbehandling.

Kinetic fysioterapi logo

KINETIC - Fysioterapi & Performance

KINETIC – Fysioterapi & Performance er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Svendborg. De behandler alle gener og skader med Deres viden og overbevisning at bevægeapparatet arbejder sammen som en stor helhed og at de fleste problematikker oftest skyldes manglende samarbejde, muskler og led imellem.

Smertefys logo

Smertefys.nu

Smertefys.nu Fysioterapeutisk klinik i København K med hovedfokus på kroniske smerter.

tipKBH er med til at udgive artikler fra vores blog omkring sundhed, skader og genoptræning.

TipAarhus er med til at skrive artikler omkring vores klinik i Åbyhøj.