Nuværende kunder og partnere

Vestas

I Vestas egne lokaler er der indrettet et behandlingsrum, hvor alle medarbejderne kan komme til behandling. To gange i ugen er der en fysioterapeut tilstede, som arbejder på at holde medarbejderne sunde og raske og på den måde sænke sygefraværet. 

Almindelig Brand

Almindelig Brand har tilknyttet en fysioterapeut, som kommer til virksomheden to gange om ugen. Denne aftale sikrer, at medarbejderne har mulighed for at få behandling inden problemet udvikler sig og bliver af mere alvorlig karakter. 

Prevas

Virksomheden har en massageaftale. Medarbejderne har mulighed for at få massage hver 14. dag i virksomhedens egne lokaler af en massør fra Sundhed med Mening.

FREKA

Virksomheden får besøg af en fysioterapeut hver måned for at gøre behandling let tilgængelig og holde medarbejderne sunde.

TANDLÆGERNE I VESTERBROGADE

Virksomhedens medarbejdere kommer i klinikken for at få behandling. Fysioterapeuten hjælper med at holde sygefraværet lavt gennem behandling og fokus på en god ergonomi på arbejdspladsen.

DEVELCO

Virksomheden har en klassisk massageordning for at øge trivslen og velværet hos medarbejderne. En massør fra Sundhed med Mening kommer hver 14. dag til virksomheden, hvor medarbejderne kan booke tid til massage.

Leadsupply

Leadsupply har en massageaftale i klinikken. Hver anden fredag kan medarbejderne booke tider til massage ved klinikkens massør. Her er der fokus på velvære og stressforebyggelse.

KALØ GOLF CLUB

Golfklubben har et samarbejde med Sundhed med Mening. Klubbens medarbejdere og medlemmer har mulighed for at få fysioterapeutisk behandling samt råd og vejledning til træning.

VIA UNIVERSITY COLLEGE

På VIA Campus C kan private personer komme og modtage massage hver mandag af fysioterapeutstuderende.

Klinikfællesskabet "Det Sunde Hus"

Marianne Rømer - Fodfyssen

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Marianne Rømer – Fodfyssen. Marianne er uddannet fysioterapeut og er gennem yderligere uddannelse fra Schweiz blevet specialist inden for behandling af problemer med relation til fødderne.

Gosmer Fysioterapi

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Rune Gosmer. Rune er uddannet fysioterapeut og specialisere især inden for balance- og nerversystemet.

Betina Søbirk Svane - Psykoterapeut

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Betina Søbirk Svane – Psykoterapeut. Betina er uddannet psykoterapeut, og arbejder med folk igennem samtaleterapi.

Sundhedsagenten

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Fie og Mia – Sundhedsagenten. Begge piger har en bachelor indenfor sundhed og ernæring. De tilbyder kostvejledninger og sundhedstjek igennem gratis vejninger.

Anna Marie Sørensen - Coach A

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Anna Marie – Coach-A. Anna Marie er uddannet Coach, og henviser sig primært til personer, som mangler hjælp til at komme igennem svære perioder, både privat og arbejdsmæssig.

Julie Herold - Glade ekvipager

Sundhed med Mening har klinikfællesskab med Julie Herold – Glade ekvipager. Julie er uddannet fysioterapeut og hesterytter. Hun tilbyder fysioterapeut til hestryttere samt holdtræning.

Venner og samarbejdspartnere

KINETIC - Fysioterapi & Performance

KINETIC – Fysioterapi & Performance er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Svendborg. De behandler alle gener og skader med Deres viden og overbevisning at bevægeapparatet arbejder sammen som en stor helhed og at de fleste problematikker oftest skyldes manglende samarbejde, muskler og led imellem.

SPEKTUS

Spektus står for Sundhed med Menings hjemmside og driften heraf.

Sansefys

Sansefys er en fysioterapeutisk klinik med speciale i børn

FERTILITETS FYSIO

Anne Sofie og Anette fra Fertilitetsfysio er en del af BjørengKlinik i Aarhus midtby. Klinikken er et fysioterapi- og pilatesstudie og omdrejningspunktet er fertilitet, graviditet, efterfødsel, kejsersnit, baby- og børnefysioterapi. Anette og Anne Sofie er specialiserede i fysioterapeutisk fertilitetsbehandling.

AS FYSIOTERAPI

AS Fysioterapi er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Odense. AS Fysioterapi har ligesom Sundhed med Mening fokus på kvalitet i behandlingerne samt et højt serviceniveau.

ÅLØKKENS FYSIOTERAPI

Åløkkens Fysioterapi er specialister indenfor bevægeapparats-problemer, træning og idræts-skader og tilbyder derfor ikke mobil og vederlagsfri fysioterapi, og har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

JANNIE DOBEL

Jannie Dobel fra cph-baekkenklinik.dk er en af landets førerende fysioterapeuter inden for fertilitets og underlivs problematiker.

tipKBH

tipKBH er med til at udgive artikler fra vores blog omkring sundhed, skader og genoptræning.

TipAarhus

TipAarhus er med til at skrive artikler omkring vores klinik i Åbyhøj.

KLÆRKE FYSIOTERAPI

Klærke Fysioterapi er en klinik hvor du er garanteret behandling af høj faglig kvalitet og med god tid til din problemstilling. Din fysioterapeut kombinerer sin specialviden indenfor skader i bevægeapparatet, smerter og sundhed med effektive behandlingsteknikker – du kan derfor føler dig i trygge hænder hos os.

Smertefys.nu

Smertefys.nu Fysioterapeutisk klinik i København K med hovedfokus på kroniske smerter.