360º Sundhedstjek

Gennem et Sundhedstjek vil medarbejderne blive guidet til en sundere hverdag, som vil resultere i mere overskud og mindre sygdom.

Vi tilbyder også...

Hvad er et Sundhedstjek?

Sundhedstjekket består af en testdag på jeres arbejdsplads samt besvarelse af et dybdegående spørgeskema, som medarbejderne udfylder derhjemme.

På baggrund af test og spørgeskema udarbejdes en sundhedsprofil til den enkelte medarbejder, som bygger på 18 parametre, såsom stressniveau, kondital, BMI, fedtprocent, trivsel og søvn.

Hvordan foregår det?

Efter test og besvarelse af spørgeskema modtager medarbejderne deres personlige sundhedsprofil til en efterfølgende præsentationsdag. Her vil vi afholde et foredrag med udgangspunkt i arbejdspladsens resultater. Alle medarbejderne vil i den forbindelse få tilbudt en 15 min. personlig samtale om resultaterne og anbefalinger til indsatsområder.
Medarbejderne testes i små grupper, hvilket giver en samhørighed og fællesskabsfølelse. Hver sundhedsprofil er personlig, men indsatsområderne er et fælles projekt.

Hvad er fordelene?

Sundhedstjekket fremmer og motiverer til et sundere liv og en sundere arbejdsplads. Virksomheden får målrette og målbare indsatsområder, som har en direkte sammenhæng med arbejdsglæden og sygefraværet.

Fysioterapeut viser elastikøvelser til medarbejder
Fysioterapeut viser elastikøvelser til medarbejder

Individuel løsning

Alle vores ydelser kan kombineres og tilpasses jeres behov. Lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Kontakt os på: