Priser

Priser

ingen prisoverraskelser

Sundhed Med Mening tilbyder kvalitetsbehandling uden prisoverraskelser. 

Fysioterapeutisk behandling Aarhus

behandling
i klinik

Behandlingen kan bestå af træning, genoptræning, forskellige fysioterapeutiske teknikker samt smertereducerende behandlinger som akupunktur og massage. Behandlingen tilrettelægges altid efter hvilken problematik, du kommer med.

Tilskud fra danmark.
Første behandling: 133,-
Opfølgende behandling: 88,-

Gratis undersøgelse fysioterapeut Aarhus hos Sundhed Med Mening

gratis undersøgelse

Få taget hånd om dine gener og smerter. Du vil få undersøgt hvorfor, du har ondt, samt hvilke muligheder du har for at fjerne smerterne.

massage

Vi tilbyder fysioterapeutisk massage i klinikken. Massage udføres af udvalgte fysioterapeut studerende og massører, som alle har gennemført et omfattende massagekursus.
Du kan booke massage til 30 minutter eller 1 time. Vi tilbyder studierabat på massage.

Sundhed med Mening arbejdet ikke over overenskomst, hvilket betyder at der ikke er tilskud fra det offentlige. Prissætningen er til gengæld lavere og du behøver ingen lægehenvisning. Dette betyder også at du vil opleve meget kort ventetid. Der er tilskud fra Sygesikring “danmark” og en lang række sundhedsforsikringer.

kan du få tilskud?

Sygeforsikring danmark

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til fysioterapeutiske behandlinger. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Sygeforsikring danmark

Sundhedsforsikring

Der findes flere forsikringsselskaber, som også tilbyder en sundhedsforsikring. Disse dækker typisk fysioterapeutisk behandling. 

Har du en sundhedsforsikring kan du derfor kontakte dem og forhøre dig, hvor meget tilskud de giver til fysioterapeutisk behandling uden for sygesikringen.

Forsikringer