Hjælp til
bedre ergonomi

En fysioterapeut indstiller medarbejderens arbejdsplads ergonomisk korrekt og giver råd og vejledning til gode vaner i en travl hverdag.

Vi tilbyder også...

Gode vaneændringer

Med gode vaner kan mange problemer forebygges. Vi vil hjælpe med at få dem implementeret som en naturlig del af en travl arbejdsdag.

Gode vaner kan være stræk- og styrkeøvelser, som er lette at gøre, og har en stor effekt på gener i muskler og led.

Hvordan foregår det?

Vi har specialiseret os i virksomheder, hvor medarbejderne befinder sig i den samme stilling mange timer om dagen. En ensidig stilling belaster kroppen meget og kan føre mange gener med sig. Vi vil tilpasse stol, bord, skærm(e), tastatur, mus og lys til den enkelte medarbejder og guide medarbejderne til gode vaneændringer.

Hvad er fordelene?

En arbejdsplads der er indrettet ergonomisk korrekt, vil skabe rammerne for et bedre arbejdsmiljø, øget trivsel og reducerer smerte og sygefravær blandt medarbejderne.

Individuel løsning

Alle vores ydelser kan kombineres og tilpasses jeres behov. Lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Kontakt os på:

Vores kundeudtalelser

Marcin Polo
Læs mere
Går virkelig til den. Tager sig god tid til at finde ud af hvad ens problem er. Dygtig!! Man kan mærke man er i gode hænder!
Jette Sauer
Læs mere
Jeg har været yderst tilfreds - seriøs, venlig og kompetent behandling
Lisbeth Petersen
Læs mere
Har været ved både Simon og Benjamin. Begge virkelige dygtige og kompetente behandlere. Helt klart dem jeg søger til hvis jeg får problemer igen. Kan varmt anbefales!
Trine Borg
Læs mere
Benjamin er meget behagelig, dygtig og professionel. Han nørder en masse facts, hvilket giver et godt indblik i ens behandling 😀
Louise Jensen
Læs mere
Virkelig professionel behandling og service. Absolut ikke sidste gang jeg kommer.
Natalie Hanssen
Læs mere
Simon er dygtigt og to-the-point. Fint behandler.
Mark Lønstrup
Læs mere
Kan kun give min bedste anbefaling til Benjamin og Simon, de har virkelig styr på hvad de laver.
Hannah Sørensen
Læs mere
Virkelig sød og dygtig fysioterapeut!
Tidligere
Næste