Hjælp til
bedre ergonomi

En fysioterapeut indstiller medarbejderens arbejdsplads ergonomisk korrekt og giver råd og vejledning til gode vaner i en travl hverdag.

Vi tilbyder også...

Gode vaneændringer

Med gode vaner kan mange problemer forebygges. Vi vil hjælpe med at få dem implementeret som en naturlig del af en travl arbejdsdag.

Gode vaner kan være stræk- og styrkeøvelser, som er lette at gøre, og har en stor effekt på gener i muskler og led.

Hvordan foregår det?

Vi har specialiseret os i virksomheder, hvor medarbejderne befinder sig i den samme stilling mange timer om dagen. En ensidig stilling belaster kroppen meget og kan føre mange gener med sig. Vi vil tilpasse stol, bord, skærm(e), tastatur, mus og lys til den enkelte medarbejder og guide medarbejderne til gode vaneændringer.

Hvad er fordelene?

En arbejdsplads der er indrettet ergonomisk korrekt, vil skabe rammerne for et bedre arbejdsmiljø, øget trivsel og reducerer smerte og sygefravær blandt medarbejderne.

Fysioterapeut indstiller stol for medarbejder

Individuel løsning

Alle vores ydelser kan kombineres og tilpasses jeres behov. Lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Kontakt os på:

Vores kundeudtalelser

Visma Consulting
Visma Consulting
Læs mere
Hos Visma Consulting havde vi sammen med Sundhed med mening, to rigtig gode ergonomi dage i forbindelse med vores APV. Hver medarbejder fik sin kontorplads gennemgået sammen med en fysioterapeut, med stor fokus på ergonomi og arbejdsmiljø.
OneMed
OneMed
Læs mere
Professionel og værdiskabende rådgivning. Hos OneMed valgte vi at tilbyde alle medarbejdere rådgivning om arbejdsstillinger og indstilling af arbejdsredskaber. Simon og Benjamin fra Sundhed Med Mening var utroligt dygtige til at koordinere opgaven og vi var yderst tilfreds med samarbejdet. Alle medarbejdere oplevede professionel rådgivning og to dedikerede og smilende fysioterapeuter. Alt i alt en rigtig god og værdiskabende oplevelse, som har understøttet OneMed’s arbejdet med det fysiske arbejdsmiljø.
Riisfort
Riisfort
Læs mere
Vi bestilte Sundhed m. Mening/Benjamin til, at instruere os i, at sidde hhv. stå korrekt ved vores hæve-/sænkeborde. Dette inkluderede derfor også en gennemgang af de enkelte kontorstoles faciliteter, hvilket siden har været en stor hjælp for alle kolleger på kontorerne.
Tidligere
Næste