Ydelser

Vi vil holde mennesker i bevægelse, derfor tilbyder vi forskellige ydelser så du netop får den behandling der skal til for, at du kan bevæge dig frit.

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.

Ved Sundhed med Mening Fysioterapi & Massage er det vigtigt for os at tilbyde god behandling med faglig stolthed. Vores fysioterapeuter i Aarhus holder sig opdateret på den nyeste viden og tager flere gange om året på faglige kurser samt er med i faglige netværksgrupper. Alt sammen for at du kan få en god behandling af din fysioterapeut i Aarhus.

Vi tilbyder også

Akupunktur

Akupunktur benyttes i fysioterapeutisk behandling til smertelindring, afspænding af stram muskulatur og helingsfremme efter skader på muskler og sener.

TRÆNING

Korrekt træning kan have stor effekt på generne og smerter. Vi vejleder og tilrettelægger træningen personligt til dig. Uanset om du ønsker at træne hjemme, i det fri eller i et center.

Genoptræning & Sportsskader

Sportsskader er enten akutte skader, som pludselig opstår eller overbelastningsskader som gradvis udvikler sig.
I begge tilfælde er det vigtigt at udfører den korrekte genoptræning for at kunne vende tilbage til sport og forebygge at skaden sker igen.