Ikon fysioterapi

Fysioterapi

Ikon fysioterapi

Sundhed med Mening vil gerne være din fysioterapeut i Aarhus.
Vi tager udgangspunkt i din situation og dine mål.

Vi tilbyder også...

Patienten i fokus

Hos Sundhed med Mening, din fysioterapeut i Aarhus, er patienten i fokus.
Vi ønsker at tilbyde god behandling med faglig stolthed. Et typiske forløb begynder med ”Første konsultation”. Her kan du fortælle fysioterapeuten om dit problem og fysioterapeuten vil undersøge årsagen og stille en diagnose. Fysioterapeuten vil informere dig om, hvor mange gange du skal forvente at komme i klinikken og give dig redskaber til ting du selv kan gøre for at løse problemet.
Vi tilbyder fysioterapi uden for den offentlige sygesikring, hvilket giver en række fordele:

  • Du kan få en tid, når det passer dig, også akut på dagen.
  • Fysioterapeuterne har bedre tid til at forberede sig til dit besøg.
  • Du kan få en tid uden henvisning fra egen læge.
  • Du kan stadig få tilskud fra ”Danmark” og de fleste forsikringer.
Ikon fysioterapi

Hvorfor bruge fysioterapi?

Fysioterapi har til hensigt at hjælpe dig hen mod dit mål. Om det så handler om at blive smertefri, genoptræne efter evt. sportsskade eller forebyggelse af skader, så vil du hos Sundhed med Mening møde en professionel behandler, der med sin faglig viden og kliniske redskaber kan vurdere, hvordan dit mål kan opnås, og hvordan du bedst kommer dertil.

Er du i tvivl om dine smerter?

En fysioterapeut er specialist i at finde ud af, hvorfor du oplever smerter. Undersøgelsen og behandlingen har til formål at stillen en diagnose og igangsætte et behandlingsforløb, der kan afhjælpe dine smerter. Rådgivning og information er en central del af fysioterapi, så du forstår hvorfor problemet er opstået og hvad du selv kan gøre for at få det godt igen.

Fysioterapeut laver skulderundersøgelse på mand
Fysioterapeut laver skulderundersøgelse på mand

Generel træning og Sportsskader

En stor del af fysioterapi er træning og genoptræning efter sportsskader.
Mange nakkesmerter, rygsmerter og hovedpine kommer fra en for stillesiddende hverdag. Fysioterapeuterne i Aarhus kan vejlede dig omkring gode vaner og træning, der kan lindre nakkesmerter, rygsmerter og hovedpine, samt hjælpe dig tilbage til din sport efter en sportsskade.

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.

Vores kundeudtalelser

David Torndal
Læs mere
Utrolig pædagogisk. Utrolig grundig. Utrolig dygtig fys. Virkelig god værdi for pengene, selv for en studerende på SU, er det 100 gange pengene værd. Jeg kom til Sundhed med Mening med en overbelastning i venstre skulder som følge af træning. Efter et genoptræningsprogram med en tre-fases progression er min skulder stærkere end nogensinde før. Fandens dygtig fys.
Marianne Hansen
Læs mere
Meget kompetent behandling meget pædagogisk formidling
Jesper Knudsen
Læs mere
Meget professionelt og en rigtig god tilgang til mig og mine udfordringer. Meget lyttende, forstående og gode refleksioner og råd og vejledning samt træning.
Andre Wang Hansen
Læs mere
Meget fin velkomst og præsentation af klinikkens mange gode faciliteter, og efterfølgende stærk empatisk undersøgelse/diagnose med rigtig gode forslag til øvelser.
Tidligere
Næste

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj