Fysioterapi

Fysioterapi

Hos Sundhed med Mening skal du ikke vente på behandling. Derfor kan du altid finde en tid, lige når det passer dig.

Patienten i fokus

Hos Sundhed med Mening, din fysioterapeut i Aarhus, er patienten i fokus, og vi tager os den tid, der skal til, for at du får en god og grundig behandling. En typisk behandling tager 30 min., men er det ikke tilstrækkeligt, vil du opleve at tiden ikke er afgørende. Den fleksibilitet og frihed kan du opleve, fordi vi tilbyder fysioterapi uden for den offentlige sygesikring, hvilket giver en række fordele:

 • Du kan få en tid, når det passer dig, også akut på dagen.
 • Der bliver afsat god tid til dig og din behandling.
 • Du kan få en tid uden henvisning fra egen læge.
 • Du kan stadig få tilskud fra ”Danmark”.
 • Fysioterapeutisk behandling Aarhus

  Hvorfor bruge fysioterapi?

  Fysioterapi har til hensigt at hjælpe dig hen mod dit mål. Om det så handler om at blive smertefri, genoptræne efter evt. sportsskade eller forebyggelse af skader, så vil du hos Sundhed med Mening møde en professionel behandler, der med sin faglig viden og kliniske redskaber kan vurdere, hvordan dit mål kan opnås, og hvordan du bedst kommer dertil.

  Er du i tvivl om dine smerter?

  Hvis du har smerter eller gener, så foretager vi en uforpligtende og GRATIS skadesundersøgelse med henblik på at stille en diagnose og planlægge et behandlingsforløb.

  Vil du vide mere?

  Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet fysioterapeutisk behandling. Hvis du har lyst til at vide mere om behandlingsformen, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere.