Om os

Om Klinikken
Sundhed med mening

God behandling med faglig stolthed

Klinikken Sundhed med Mening er en privat fysioterapeutklinik i Aarhus med fokus på tid, personlighed og fagligt højt niveau. Dette kommer til udtryk gennem vores tilbud om en gratis undersøgelse, hvor vi har tid til at lære den enkelte person at kende og forstå vedkomnes grund til at opsøge en fysioterapeut. Klinikken Sundhed med Mening ønsker også at tilbyde sundhedsfremme til det lokale erhvervsliv gennem tilknytning af fysioterapeut, massageaftaler, ergonomitemadage og sundhedstjek.

Vores mission

Vores mission er todelt mellem klinik og erhverv. Vi ønsker at tilbyde kvalitetsbehandling i klinikken ved dygtige fysioterapeuter, som tager sig god tid til den enkelte. Vi vil også være med til at passe på medarbejderene i dansk erhvervsliv igennem sundhedsaftaler med virksomhederne.

Vores vision

Sundhed med Mening vil etablere en stærk og kvalitetsbevidst fysioterapeutisk klinik i Aarhus, hvor alle kan komme og få professionel behandling af dygtige og passioneret fysioterapeuter. Sundhed med Mening skal fortsætte med at arbejde uden for sygesikringen, så der fortsat kan være fokus på den ekstra service og den gode tid til hver patient.

Gratis undersøgelse

Book en gratis undersøgelse hos en af vores fysioterapeuter, og genvind kontrollen med dine smerter og gener. Hos Sundhed Med Mening mener vi at alle skal være fri for smerter og gener, derfor tilbyder vi en gratis undersøgelse hvor vi sammen finder årsagen til hvorfor du har ondt. Følg linket herunder og book en tid i dag.

Vil du vide mere om Sundhed Med Menings historie?

Vi har udgivet blogindlæg om vores start, historie og motivation for at starte og drive Sundhed med Mening. Du skal blog trykke på knappen herunder.

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0