Om os

Om Klinikken
Sundhed med mening

Massører i klinikken og på virksomheder

Massørene ved Sundhed med Mening er fysioterapeutstuderende. Det betyder god kvalitet, evidensbaseret behandling og løbende udvikling af viden indenfor skader, forebyggelse og behandling. Du kan møde de dygtige massører, hvis du bestiller tid til massage i klinikken i Aarhus, Åbyhøj, eller på de virksomheder, som gør brug af vores massageordning.

Vores mission

Vores mission er todelt mellem klinik og erhverv. Vi ønsker at tilbyde kvalitetsbehandling i klinikken ved dygtige fysioterapeuter, som tager sig god tid til den enkelte. Vi vil også være med til at passe på medarbejderene i dansk erhvervsliv igennem sundhedsaftaler med virksomhederne.

Vores vision

Sundhed med Mening vil etablere en stærk og kvalitetsbevidst fysioterapeutisk klinik i Aarhus, hvor alle kan komme og få professionel behandling af dygtige og passioneret fysioterapeuter. Sundhed med Mening skal fortsætte med at arbejde uden for sygesikringen, så der fortsat kan være fokus på den ekstra service og den gode tid til hver patient.

Gratis undersøgelse

Book en gratis undersøgelse hos en af vores fysioterapeuter, og genvind kontrollen med dine smerter og gener. Hos Sundhed Med Mening mener vi at alle skal være fri for smerter og gener, derfor tilbyder vi en gratis undersøgelse hvor vi sammen finder årsagen til hvorfor du har ondt. Følg linket herunder og book en tid i dag.

Vil du vide mere om Sundhed Med Menings historie?

Vi har udgivet blogindlæg om vores start, historie og motivation for at starte og drive Sundhed med Mening. Du skal blog trykke på knappen herunder.