Massage i Aarhus

Massage løsner og lindre muskelspændinger og virker afstressende.

Vi tilbyder også...

Fysiurgisk massage i Aarhus

Hovedpine, ømme muskler, spændinger, mv. – Listen over forskellige former for gener du kan være uendelig lang, og i mange tilfælde kan en blødgørende massage være lige dét der skal til for, at imødekomme netop dét du er generet af. – Vi tilbyder massage i Aarhus og omegn, og her på siden kan du læse mere om hvad og hvordan vi gør. 

Massage der giver velvære

Massage har et utal af gavnlige effekter på vores krop og sind. Massage kan modvirke og afhjælpe stress, løsne spændinger i kroppen, lindre smerter og øger udskillelsen af vores ”lykkehormoner” Serotonin og Dopamin og meget mere.

Sportsmassage - Effektiv og dybdegående

Sportsmassage har til formål af løsne og afspænde musklerne. Efter hård fysisk aktivitet kan muskulaturen være øm og anspændt, her kan det være rigtig behageligt at få løsnet muskulaturen men dybdegående sportsmassage. Det er specielt godt, hvis du har et højt aktivitetsniveau og inde længe skal bruge musklerne igen. 

 

Massage af nakke og skulder

Vil du vide mere om massage?

Vi har udgivet blogindlæg om massage, hvad der sker i kroppen, og hvilken effekt det har. Hvis du har lyst til at vide mere om de ting, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.

Vores kundeudtalelser

Kristian Sørensen
Læs mere
Jeg har fået massage der flere gange. Jeg har kun oplevet søde og kompetente folk super lækkert. Nemt at booke tid.
Jonas Donbæk
Læs mere
Jeg havde en rigtig god oplevelse med ~30 min massage i ryg og nakke. Meget professionelt og sødt personale. Kan klart anbefales.
Mathias Fruergaard
Læs mere
Mit indtryk er overordnet positivt. En professionel og alligevel uformel tilgang. Jeg har haft en indledende samtale som gav mig svar på det jeg ønskede og nu ser jeg frem til en massage.
Nanna Enevoldsen
Læs mere
Meget behageligt og troværdigt. Her er du i trygge hænder!
Tidligere
Næste

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj