MASSAGE I AARHUS

Massage der giver velvære

Massage har et utal af forskellige gavnlige effekter på vores krop og sind. Massage kan fx modvirke og afhjælpe stress, løsne spændinger i kroppen, lindre smerter i ryggen og øvrige muskler og led, udskille affaldsstoffer og meget mere.

Hjælp til at identificere smerter

Vi vil meget gerne hjælpe dig med, at identificere og forstå de smerter som netop du går med. Derfor tilbyder vi en uforpligtende og gratis undersøgelse, hvor vi finder ud af hvordan vi bedst behandler netop dine smerter.

Fysiurgisk massage i Aarhus

En fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af kroppens led og muskler. Den fysiurgiske massage kan være med til at afhjælpe forskellige problematikker, idet behandlingen løsner muskelspændinger og giver ro samt lindring.

Ved fx belastninger i bevægeapparatet som er opstået som følge af idræt, stress, sygdom eller andet, kan en massage have en gavnlig og hurtigt-lindrende effekt. Hos Sundhed med Mening har vi samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører, så du altid kan få en effektiv og professionelt udført fysiurgisk massage.

Behandlingen kan hjælpe dig på rigtig mange måder. Er stressniveauet højt eller musklerne spændt, kan en god massage være en god behandling til følgende problemer:
Hovedpine, Stivhed, Muskelsmerter, Ledsmerter, Nedsat bevægelighed, Træthed, Stress

Massage mod hovedpine

Massagen er med til at ”vække” receptorer i huden, der sender signal til hjernen omkring musklernes tilstand og kroppens holdning. Der er dog en risiko for at disse receptorer med tiden kan blive passive og ignoreret. Dette sker, hvis man ofte befinder sig i den samme stilling. Specielt kontoransatte vil kunne opleve dette. De vil ofte mærke spændinger og smerter i nakke og skulder, når de bliver trykket i området. Dog mærkes det ikke altid i dagligdagen, da kroppen ignorerer disse symptomer, fordi de har stået på så længe.

Det er vigtigt at få taget hånd om generne. Med tiden kan de udvikle kraftig hovedpine, sovende fornemmelser i armene, nedsat energiniveau, dårlig holdning og rygproblemer.

Massage har også en psykisk effekt. Hjernen vil udskille hormonstoffer, som virker beroligende og smertelindrende og kan derved bidrage til, at man bliver afslappet. Hjernen udsender også signalstoffer, som virker stressreducerende, hvilket betyder, at man efterfølgende vil føle sig mere veltilpas og have et større overskud.

Sportsmassage - Effektiv og dybdegående

Hos Sund med Mening kan vi, udover fysiurgisk massage, også tilbyde effektiv og dybdegående sportsmassage på vores klinik i Aarhus. Har du fx fået en sportsskade eller er du bare interesseret i at optimere din ydeevne eller forebygge eventuelle fremtidige skader, så er sportsmassage formentlig noget for dig.

Sportsmassage bidrager nemlig til at skabe et godt flow i muskulaturen og afhjælper dermed affaldsstofophobninger samt myoser i eksempelvis nakke og skuldre.

Bevægelsesproblemer

Iskias massage - Mod Iskiassmerter

Iskiassmerter er smerter som kommer fra iskiasnerven, og er en tilstand som mange mennesker lider af. Her kan en dybdegående iskias massage være afhjælpende og forebyggende. Behandlingen blødgør og løsner nemlig muskulatur og led som iskiasnerven har forbindelse til. Derudover kan en dybdegående behandling af fx lænden, bagdel og baglår, lette trykket på iskiasnerven og derved afhjælpe eventuelle smerter.
Hos Sundhed med Mening anbefaler vi, at du fortsætter din behandling på de udsatte områder, også efter iskiassmerterne er ophørt. På den måde forebygger du nemlig en potentiel ny afklemning af iskiasnerven.

Vil du vide mere om massage?

Vi har udgivet blogindlæg om massage, hvad der sker i kroppen, og hvilken effekt det har. Hvis du har lyst til at vide mere om de ting, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere.