Massage i Aarhus

Massage har et utal af forskellige gavnlige effekter på vores krop og sind.

Fysiurgisk massage i Aarhus

Fysioterapeuten vil ud fra dine gener placere nålene lokalt i musklen for at øge blodgennemstrømningen i området. Nålene påvirker også hjernen til at udskille signalstoffer, som smertelindrer og løsner muskelspændinger. Det er sådan akupunktur fungerer.

Dette hjælper akupunktur dig med:

  • Muskelspændinger løsnes og blodkar udvides, hvilket sender kroppens helende stoffer til området.
  • Behandlingen går ind på rygmarvsniveau og blokerer smertereceptorer, så du vil opnå smertelindring.
  • Din krop udløser sine egne smertestillende hormoner, hvilket forstærker smertelindringen.

Massage der giver velvære

Massage har et utal af forskellige gavnlige effekter på vores krop og sind. Massage kan fx modvirke og afhjælpe stress, løsne spændinger i kroppen, lindre smerter i ryggen og øvrige muskler og led, udskille affaldsstoffer og meget mere.

Sportsmassage - Effektiv og dybdegående

Nej, det er ikke farligt. Desværre hører man fra tid til anden historier om folk, som har pådraget sig skader ved behandlingsformen. Det er vigtigt at påpege, at disse tilfælde udelukkende skyldes, at de grundlæggende sikkerhedsregler ikke overholdes. Hos Sundhed med Mening mener vi, at denne form for behandling kræver en grundig og kvalitetssikret uddannelse. Derfor er vores fysioterapeuter uddannet med certifikat fra Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi.

Vil du vide mere om massage?

Vi har udgivet blogindlæg om massage, hvad der sker i kroppen, og hvilken effekt det har. Hvis du har lyst til at vide mere om de ting, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 

Vores ydelser

FYSIOTERAPI

Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

UDENDØRSTRÆNING

Udetræning er frisk luft, smil på læben en fantastisk holdånd og sved på panden. Udetræning giver dig mulighed for at være aktiv efter en arbejdsdag i Aarhus/Åbyhøj.

Vores kundeudtalelser

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj