Mød personalet

Fysioterapeuterne hos Sundhed med Mening i Aarhus, Åbyhøj

Mød vores personale

Hvis det er første gang du skal behandles af vores fysioterapeuterne fra Sundhed Med mening eller bare gerne vil læse mere om dem, har vi lavet en oversigt her på siden. Hos Sundhed med Mening har vi egne fysioterapeuter tilknyttet klinikken, og du kan læse mere om de enkelte behandlere ved at trykke på deres billeder. 

Her kan du læse mere om den enkelte behandler, hvad deres baggrund og erfaringer er, samt få en liste over de seneste indlæg som de har skrevet. Alle vores behandlere skriver fra tid til anden om øvelser eller andre gode vaner relateret til fysioterapi, som du gratis kan læse og praktisere.

Jasper profilbillede
Fysioterapeut, Cred. MDT

Vores ydelser

Ikon fysioterapi

FYSIOTERAPI

Ikon fysioterapi
Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

Ikon af træning

Genoptræning

Ikon af træning

Du kan lave genoptræning med en dygtig fysioterapeut i klinikken i Aarhus, Åbyhøj. Genoptræning efter en sportsskade og genoptræning, som er blevet anbefalet af lægen eller genoptræning med en genoptræningsplan fra sygehuset.