Mød personalet

Fysioterapeuter hos sundhed med mening

Mød vores personale

Hvis det er første gang du skal behandles af vores fysioterapeuterne fra Sundhed Med mening eller bare gerne vil læse mere om dem, har vi lavet en oversigt her på siden. Hos Sundhed med Mening har vi egne fysioterapeuter tilknyttet klinikken, og du kan læse mere om de enkelte behandlere ved at trykke på deres billeder. 

Her kan du læse mere om den enkelte behandler, hvad deres baggrund og erfaringer er, samt få en liste over de seneste indlæg som de har skrevet. Alle vores behandlere skriver fra tid til anden om øvelser eller andre gode vaner relateret til fysioterapi, som du gratis kan læse og praktisere.

Fysioterapeut, Ejer
Klik på mit navn og læs mere om mig
Fysioterapeut, Ejer
Klik på mit navn og læs mere om mig

GRATIS FYSIOTERAPEUTISK UNDERSØGELSE

Vi tilbyder alle en gratis fysioterapeutisk undersøgelse hos en af vores professionelle fysioterapeuter i vores klinik i Aarhus. Her har du mulighed for at få undersøgelse, som bl.a. vil bestå af en samtale og test af bevægelser samt forskellige dybdegående fysioterapeutiske undersøgelser – alt sammen helt gratis.

Vores ydelser

FYSIOTERAPI

Fysioterapeuter er specialister i kroppen. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter og søger vejledning og god behandling. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber som vi benytter. Fysioterapeutisk behandling vil tage udgangspunkt i dit problem, din situation og dine mål.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

UDENDØRSTRÆNING

Udetræning er frisk luft, smil på læben en fantastisk holdånd og sved på panden. Udetræning giver dig mulighed for at være aktiv efter en arbejdsdag i Aarhus/Åbyhøj.