Udendørs Træning i Århus

Vi vil gerne byde dig velkommen til vores helt nye udendørs træning koncept. Sundhed med Mening tilbyder nu træning udendørs med professionel instruktør og øvelser der giver resultater. 

Vi tilbyder også...

Ta’ en ven med GRATIS

Vi vil gerne byde dig velkommen til vores helt nye udendørs træning koncept. Sundhed med Mening tilbyder nu træning udendørs med professionel instruktør og øvelser der giver resultater. 

Det er altid muligt at tage en ven, nabo, kæreste med til en gratis prøvetræning.

  • Sjov og kreativ udetræning
  • God holdånd
  • Frisk luft og højt til loftet
  • Kondition, styrke og balanceøvelser
  • Motiverende instruktør

Praktisk information om udendørs træning

STED

Træning vil foregå forskellige steder i Åbyhøj.

TID

Tirsdag kl. 18.00-19.00
Torsdag kl. 17.00-18.00

PRIS

2-måneders sæson for KUN 675,-

Tilmelding

Kontakt Sundhed med Mening på mail

kontakt@SundhedmedMening.dk
Herefter vil du modtage information om betaling og deltagelse.

Udendørs træning i Aarhus

Outfit er en sammentrækning af Outdoor og Fitness. Alt det vi kender fra fitnesscentrene er byttet ud med frisk luft, kropsvægt, fuglesang og en fantastisk holdånd. Outfit holdtræning giver dig sved på panden, smil på læben og mulighed for at få dig aktiveret efter en arbejdsdag. Vi mødes og træner udenfor to gange i ugen tirsdag og torsdag. Træningen forsøger at ramme en bred målgruppe, hvor unge helt ned til 15 år kan træne sammen med ældre op til 60 år. Til Outfit vil du få mulighed for både at træne din kondition, styrke og balance. 

Vil du vide mere?

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet fysioterapeutisk behandling. Hvis du har lyst til at vide mere om behandlingsformen, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om OUTfit træning i Åbyhøj på:  +45 31213479

Tilmeld dig
Facebook gruppen

Her vil der komme løbende information om bl.a. træningssteder.

Vores ydelser

FYSIOTERAPI

Fysioterapeutisk behandling indeholder mange ting. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber, som benyttes. Alt dette anvendes for, at du kan få lindret dine smerter.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

UDENDØRSTRÆNING

Tekst til udendørs træning

Vores kundeudtalelser

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj