Historien om Sundhed Med Mening

Forfatter: 

det originale team i sundhed med mening

Begyndelsen

Sundhed med Mening blev oprettet i 2015 af Simon Nielsen, som hurtig spurgte undertegnet (Benjamin Ringgaard), om han ville være med til at arbejde mod et fælles mål:

At skabe en virksomhed, som skulle være bindeled mellem dygtige fysioterapeutstuderende, som ville gøre brug af deres faglige kompetencer, og private og virksomheder, som ønskede let tilgængelig behandling.

De første skridt på vejen blev taget, da virksomheden Develco A/S i starten af 2016 indgik samarbejde med os, efter vi havde udarbejdet en arbejdsmiljørapport for dem med fokus på trivsel, ergonomi og fysisk aktivitet i et ellers stillesiddende arbejde.
På daværende tidspunkt var vi selv fysioterapeutstuderende på VIA University College i Aarhus.
Siden da har vi arbejdet hårdt for at skabe en bæredygtig virksomhed, som er attraktiv at arbejde i, med et produkt, som kan komme private og virksomheder til gavn.

De to fysioterapeuter Benjamin og Simon, der startede Sundhed med Mening

Fra start til nu:

Siden Develco A/S har vi indgået 6 nye virksomhedsaftaler og har nu 2 behandlingssteder til private.
I 2015 behandlede vi 0 personer og havde 0 ansatte.
I slutningen af 2016 behandlede vi 753 personer og havde 12 ansatte.
Lige nu – 1 maj 2017
1 maj blev en skælsættende dato for os, da det er dagen, hvor vi åbner vores egen klinik på P. Hiort Lorenzens vej 4.

Vi er nu autoriserede fysioterapeuter og kan med åbningen af klinikken tilbyde fysioterapi og massage til langt flere mennesker.
Ligeledes har vi træningsfaciliteter, så den fysioterapeutiske behandling kan suppleres med aktive øvelser.

Dette er det første blogindlæg af mange, hvor vi vil dykke ned i forskellige problemstillinger, forklare hvad der kan være årsagen til generne og give redskaber til, hvordan disse kan behandles og forebygges.


Se alle indlæg

Indholdsfortegnelse

Historien om Sundhed Med Mening
Forfatter
For mig er det vigtigt, at de mennesker jeg snakker med forstår, hvorfor de har fået ondt. Jeg har nok en tendens til at blive for nørdet, men jeg tror på, at forstår man årsagen bag smerterne giver vejen ud også bedre mening.