Massage
på arbejdspladsen

En fast massageordning på arbejdspladsen vil løsne muskelspændinger, afstresse, fjerne smerte og være et godt supplement i en travl arbejdsdag.

Vi tilbyder også...

Hvad kræver det ?

Det eneste det kræver er et lokale massøren kan være i. Derudover har vi alt med, som skal bruges.

Hvordan foregår det?

Massøren kommer efter aftale, eksempelvis hver 14. dag. Medarbejderne kan selv booke tider gennem Sundhed med Menings bookingsystem. Massagen er 30 minutter og medarbejderen vil i samarbejde med massøren aftale, hvad der skal være fokus på.

Hvad er fordelene?

En fast massageordning er en god måde at tage hånd om mindre problemer i kroppen. Det er med til at løsne spændte muskler og har samtidig en afstressende effekt.

Massage
Massage

Individuel løsning

Alle vores ydelser kan kombineres og tilpasses jeres behov. Lad os sammen finde den bedste løsning for jer. Kontakt os på:

Vores kundeudtalelser

Develco
Læs mere
Jeg er glad for at samarbejde med Sundhed med Mening. Det er en let tilgængelig og tidsbesparende måde at tilbyde massage til mine medarbejdere. De er glade for, at Develco på den måde viser dem omsorg.
Brandfix
Læs mere
Vi har længe ledt efter en måde, hvor vi kunne tilbyde vores medarbejdere en kort pause fra arbejdet. Sundhed med Mening har opfyldt vores ønske og leverer hver eneste gang en fantastisk oplevelse, service og atmosfære for vores medarbejdere, uden vi skal ud af huset
Tidligere
Næste

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj