Gratis Undersøgelse

Hos Sundhed Med Mening mener vi, at du skal være fri for smerter og gener. Derfor tilbyder vi en gratis undersøgelse, så du kan få indblik i:

  • Hvorfor det gør ondt
  • Hvad du selv kan gøre ved det
  • Hvad vi som fysioterapeuter kan hjælpe med
  • Hvornår du kan forvente at få det bedre igen

Sådan booker du en
gratis undersøgelse

KLIK

Klik på “Gratis undersøgelse”

VÆLG

Vælg dato og tidspunkt

UDFYLD

Udfyld informationer

BEKRÆFT

Bekræft booking

Hvordan fungerer det?

Vores undersøgelse vil bestå af en samtale og test af bevægelser samt forskellige dybdegående fysioterapeutiske undersøgelser.  En fysioterapeutisk undersøgelse varer 30 minutter. Efter undersøgelsen vil du være meget klogere på dine smerter, og sammen kan vi planlægge et forløb, der kan hjælpe dig med at komme af dem. Passer vores åbningstider ikke ind i din kalender, er du mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Har du en skade?

Har du en skade, så er det en god idé at få den undersøgt, uanset om den er kommet akut eller over en længere periode. Med vores gratis fysioterapeutiske undersøgelse finder vi ud af hvorfor du har smerter, hvordan de er opstået og vigtigst af alt, får du rådgivning til, hvad du kan gøre for at få det bedre.

Bevægelsesproblemer?

Drejer det sig om bevægelsesproblemer, er det ofte mere optimalt at blive tilset af en fysioterapeut frem for en læge. Fysioterapeuter har netop speciale i kroppens bevægelser og de smerter, der kan opstå i muskler og led. Dette gør, at de hurtigere kan stille en diagnose og påbegynde den rette behandling. 

Du skal have det godt!

Hos Sundhed med Mening ønsker vi, at du skal have det godt. Derfor skal du ikke gå rundt og have ondt – så få dine smerter undersøgt! Får man ikke sine smerter undersøgt, kan det ofte føre til andre problemstillinger, idet ens bevægelser er anderledes eller i værste fald bevæger man sig slet ikke. 

Vil du vide mere om gratis undersøgelse?

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet vores gratis undersøgelse. Hvis du har lyst til at vide mere om undersøgelsen, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 

Vores ydelser

FYSIOTERAPI

Fysioterapeutisk behandling indeholder mange ting. Akupunktur, manuel behandling og træning er blot nogle redskaber, som benyttes. Alt dette anvendes for, at du kan få lindret dine smerter.

MASSAGE

Vi har samlet et hold af fysioterapeutisk dygtige massører. Det betyder, at du kan få effektiv massage, som lindrer og løsner muskler såvel som en fantastisk velværemassage.

UDENDØRSTRÆNING

Tekst til udendørs træning

Vores kundeudtalelser

Ofte stillede spørgsmål

En fysioterapeut kan hjælpe med problemer, der relatere sig til det man kalder det muskuloskeletale system. Det er problemer der har med muskler, knogler, ledbånd, sener og nerver at gøre. Når man har gener i kroppen, som ikke skyldes en sygdom man skal på hospitalet for, kan det i mange tilfælde være relevant at tale med en fysioterapeut.

En fysioterapeut starter altid med at diagnosticere årsagen til problemet. Årsagen findes gennem en grundig undersøgelse og udregning. Undersøgelsen begynder med en anamnese, som er en sygehistorie. Her fortæller man fysioterapeuten, hvor man har ondt, i hvor lang tid, i hvilke situationer man er begrænset og meget mere. På baggrund af anamnesen undersøger fysioterapeuten hvor i kroppen generne kan komme fra. På baggrund af anamnesen og undersøgelsen kan fysioterapeuten lave en udredning, som indeholder en behandlingsplan. Behandlingsplanen indeholde den nødvendige behandling samt en vurdering af, hvornår problemet forventes at være løst. En fysioterapeutisk behandling kan indeholde mange ting, alt efter problematikken. Der kan være fokus på hverdagsvaner, styrketræning eller omlægning af aktivitet, hvis fysioterapeuten skal behandle muskler kan der bruges massageakupunktur, ledmobiliseringsteknikker.

En fysioterapeut kan behandle mange ting. Noget af det en fysioterapeut bruger mest tid på er at behandle smerter i kroppen. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting, og det er derfor vigtigt at en fysioterapeut finder frem til årsagen til smerterne, så de kan behandles bedst muligt. En fysioterapeut kan også hjælpe med optræning og genoptræning før og efter en operation samt rådgive omkring fysisk aktivitet og hvordan man passer på sig selv og sin krop hele livet.

Det er desværre ikke gratis at gå til en fysioterapeut, som det er når man bestiller tid ved lægen. Prisen kan varierer mellem klinikkerne, hvor tiden sammen med fysioterapeuten også kan varierer. Nogle steder er prisen mindre, og du har kortere tid med fysioterapeuten, andre steder er prisen højere, og du har bedre tid men fysioterapeuten og fysioterapeuten kan også have bedre tid til at forberede sig til dit besøg. – Ekstraordinært tilbyder Sundhed med Mening GRATIS undersøgelse, som kunne være noget for dig. Læs mere her

Nej, det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at komme til en fysioterapeut. Hvis man føler sig syg og utilpas, er det en god idé at tage til lægen, men har man det generelt godt, men har ondt et sted i kroppen, kan man uden et lægebesøg bestille tid til en fysioterapeut.

Åbningstider

Vi har gratis parkering

Mandag - Torsdag:
8.00 - 18.00
Fredag:
8.00 - 15.00

Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj