Gratis undersøgelse

gratis undersøgelse

Kom til en 100% GRATIS fysioterapeutisk undersøgelse og lad vores dygtige fysioterapeuter hjælpe dig!

ikon for hvordan behandlingen fungerer

Hvordan fungerer det?

Vores undersøgelse vil bestå af en samtale og test af bevægelser samt forskellige dybdegående fysioterapeutiske undersøgelser. 
En fysioterapeutisk undersøgelse varer 30 minutter. Efter undersøgelsen vil du være meget klogere på dine smerter, og sammen kan vi planlægge et forløb, der kan hjælpe dig med at komme af dem.
Passer vores åbningstider ikke ind i din kalender, er du mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Skuldersmerter

Har du en skade?

Har du en skade, så er det en god idé at få den undersøgt, uanset om den er kommet akut eller over en længere periode. Med vores gratis fysioterapeutiske undersøgelse finder vi ud af hvorfor du har smerter, hvordan de er opstået og vigtigst af alt, får du rådgivning til, hvad du kan gøre for at få det bedre.

Knæ smerter

Bevægelsesproblemer?

Drejer det sig om bevægelsesproblemer, er det ofte mere optimalt at blive tilset af en fysioterapeut frem for en læge. Fysioterapeuter har netop speciale i kroppens bevægelser og de smerter, der kan opstå i muskler og led. Dette gør, at de hurtigere kan stille en diagnose og påbegynde den rette behandling. 

Logo

Du skal have det godt!

Hos Sundhed med Mening ønsker vi, at du skal have det godt. Derfor skal du ikke gå rundt og have ondt - så få dine smerter undersøgt! Får man ikke sine smerter undersøgt, kan det ofte føre til andre problemstillinger, idet ens bevægelser er anderledes eller i værste fald bevæger man sig slet ikke. 

Vil du vide mere?

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet vores gratis undersøgelse. Hvis du har lyst til at vide mere om undersøgelsen, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 

andre ydelser