Gratis undersøgelse

Gratis Undersøgelse

Hos Sundhed Med Mening mener vi, at du skal være fri for smerter og gener. Derfor tilbyder vi en gratis undersøgelse, så du kan få indblik i:

 Hvorfor det gør ondt
 Hvad du selv kan gøre ved det
 Hvad vi som fysioterapeuter kan hjælpe med
 Hvornår du kan forvente at få det bedre igen

Sådan booker du en gratis undersøgelse

Klik på "Gratis undersøgelse"

Vælg dato og tidspunkt

Udfyld informationer

Bekræft booking

Kundeudtalelser

Hvordan fungerer det?

Vores undersøgelse vil bestå af en samtale og test af bevægelser samt forskellige dybdegående fysioterapeutiske undersøgelser.  En fysioterapeutisk undersøgelse varer 30 minutter. Efter undersøgelsen vil du være meget klogere på dine smerter, og sammen kan vi planlægge et forløb, der kan hjælpe dig med at komme af dem. Passer vores åbningstider ikke ind i din kalender, er du mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Skade

Har du en skade?

Har du en skade, så er det en god idé at få den undersøgt, uanset om den er kommet akut eller over en længere periode. Med vores gratis fysioterapeutiske undersøgelse finder vi ud af hvorfor du har smerter, hvordan de er opstået og vigtigst af alt, får du rådgivning til, hvad du kan gøre for at få det bedre.

Bevægelsesproblemer

Bevægelsesproblemer?

Drejer det sig om bevægelsesproblemer, er det ofte mere optimalt at blive tilset af en fysioterapeut frem for en læge. Fysioterapeuter har netop speciale i kroppens bevægelser og de smerter, der kan opstå i muskler og led. Dette gør, at de hurtigere kan stille en diagnose og påbegynde den rette behandling. 

Du skal have det godt!

Hos Sundhed med Mening ønsker vi, at du skal have det godt. Derfor skal du ikke gå rundt og have ondt - så få dine smerter undersøgt! Får man ikke sine smerter undersøgt, kan det ofte føre til andre problemstillinger, idet ens bevægelser er anderledes eller i værste fald bevæger man sig slet ikke. 

Vil du vide mere om gratis undersøgelse?

Vi har udgivet blogindlæg om blandt andet vores gratis undersøgelse. Hvis du har lyst til at vide mere om undersøgelsen, så kan du klikke ind på vores blog og læse mere. 


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0