BESTIL TID I DAG
31 21 34 79

COVID-19
Sundhed Med Mening følger Sundhedsstyrelses anbefalinger og holder foreløbig lukket til og med mandag d. 13/4 – 2020.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker e-konsultation i denne periode.

Fysioterapeut Aarhus - Sundhed Med Mening

Fysioterapeut Benjamin Ringgaard med klient

Din fysioterapeut i Aarhus til professionel fysioterapi​

Sundhed Med Mening er din fysioterapeut i Aarhus, og vi tilbyder en række forskellige ydelser, så du altid får den rette behandling. Vi kan bl.a. hjælpe med fysioterapi, akupunktur, massage og træning. Derudover tilbyder vi også erhvervsløsninger, hvor du har mulighed for at få en massør eller fysioterapeut tilknyttet din virksomhed. Hos os får du altid kvalitetsbehandling til konkurrencedygtige priser uden ubehagelige prisoverraskelser.

Gratis fysioterapeutisk undersøgelse

Vi tilbyder alle en gratis fysioterapeutisk undersøgelse hos en af vores professionelle fysioterapeuter i vores klinik i Aarhus. Her har du mulighed for at få  undersøgelse, som bl.a. vil bestå af en samtale og test af bevægelser samt forskellige dybdegående fysioterapeutiske undersøgelser - alt sammen helt gratis.

Åbningstider

Mandag – Fredag:
8.00 – 18.00

Lørdag – Søndag:
Efter aftale

Kontakt

Den bedste behandling i Århus

Uanset om det handler om at blive smertefri, genoptræning eller forebyggelse, så vil du altid hos Sundhed med Mening blive mødt af en professionel fysioterapeut, der med sin faglige viden kan hjælpe dig med at nå dit mål.

På baggrund af en grundig analyse og undersøgelse af dine bevægelser, sammensætter vi i et forløb i fællesskab med dig. Du vil gennem hele forløbet få information og vejledning om din behandling, og vi besvarer alle de spørgsmål, du måtte have undervejs.

Det handler om at have det godt

Hos Sundhed med Mening, din fysioterapeut i Aarhus, ønsker vi, at du skal have det godt. Alle fortjener at være smertefri og ingen bør gå rundt og have ondt. Får du ikke dine smerter undersøgt, er der desuden risiko for, at skaden kan udvikle sig og blive forværret.

Alle fortjener at være smertefri

Brug for hurtig hjælp?

Vi bestræber os på at tilbyde tider inden for 24 timer.

Det siger vores kunder

Sundhed Med Mening anmeldelse af Louise Jensen

Louise Jensen

"Virkelig professionel behandling og service. Og noget hvor som man som studerende kan komme til for penge. Absolut ikke sidste gang jeg kommer :)"

Sundhed Med Mening anmeldelse af Pia Larsen

Pia Larsen

"Skævt bækken... Jeg kunne mærke forandring allerede efter 1. gang med massage og akupunktur. Jeg er blevet grundig vejledt i nogle hjemmeøvelser og næste gang vil jeg blive vejledt i flere øvelser, som jeg kan mixe med noget styrketræning .... jeg er meget tilfreds!"

Sundhed Med Mening anmeldelse af Luna Koitzsch Fruerboel

Luna Koitzsch Fruerboel

"Altid profesionelle medarbejdere der står klar til at hjælpe, har været der flere gange, og selvfølgelig er prisen et plus, men også at møde forstående/lyttende personale, samt de giver altid gode råd. Jeg kan klart anbefale dem, de er så dygtige! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer derned (har allerede bestilt tid igen, imorgen!:D)"

Sundhed Med Mening anmeldelse af Marcin Polo

Marcin Polo

"Går virkelig til den. Tager sig god tid til at finde ud af hvad ens problem er. Dygtig!! Man kan mærke man er i gode hænder!"

VIDEN OM FYSIOTERAPI

Se vores seneste indlæg om fysioterapi, behandling mv.

Fibersprængning i baglår

Fibersprængning

Fibersprængning – Indlæg om forskellige fibersprængninger De fleste har på et eller andet tidspunkt i livet oplevet at få en fibersprængning, da dette er en relativ almindelig skade at få. Men det er ikke alle, der ved hvad der endelig sker ved en fibersprængning, og hvad der er den optimale behandling af fibersprængninger. Det er mest almindeligt at opleve hold

Læs mere »
Kinesio tape teknik knæ

Kinesiotape

Hvad er Kinesio tape ? Kinesio tape adskiller sig fra sportstape og Leukotape, ved at være elastisk og strækbar, hvor de andre tape typer er faste og primært bruges til at fiksere et led, fx ved en forstuvet ankel. Kinesio tapen forsøger at stabilisere og støtte, men uden at nedsætte bevægeligheden af ledet. Tapen består af forskellige elastiske fibre, bomuld

Læs mere »
Meniskskade

Ondt i knæet – Meniskskade

Knæsmerter og meniskskader  Hvordan føles det at have en meniskskade, i hvilke situationer kan en meniskskade opstå og hvordan behandler man en meniskskade? Det er nogle af de spørgsmål Benjamin L. Ringgaard fysioterapeut i Sundhed med Mening vil besvare i dette blogindlæg omkring meniskskader. Hvad er en meniskskade? En menisk er en bindevævsskive, hvis formål er at give stabilitet i

Læs mere »